12.2 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Daniel Ghita ramane in arest

- Advertisement -

Tribunalul Olt respinge recursul declarat de recurentul-inculpat Ghita Daniel, arestat preventiv, detinut in arestul IPJ Olt, impotriva incheierii pronuntata de Judecatoria Slatina la data de 20 martie 2012 in dosarul nr.2843/311/2012, ca nefondat, se precizeaza in incheierea instantei.
Ghita a fost arestat la inceputul saptamanii trecute dupa ce pe 15 martie a accidentat mortal o femeie in varsta de 61 de ani din localitate. Victima, Teodora Stoian, se deplasa pe marginea strazii in momentul in care a fost izbita in plin de masina condusa de Daniel Ghita. in urma impactului violent, femeia a decedat pe loc, corpul sau fiind tarat zeci de metri pe asfalt. Rezultatele probelor de sange recoltate in seara producerii tragediei au indicat ca fostul viceprimar avea o alcoolemie de 1,45 ml/l. alcool in aerul pur expirat.
Fostul vice este acum cercetat penal pentru ucidere din culpa, parasirea locului accidentului si conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Suspendat din functie si exclus din partid

La scurt timp dupa ce a fost arestat, Ghita a fost suspendat din functia de viceprimar si dat afara din partidul care il sustinea, respectiv PNL. Domnul Ghita a fost suspendat din functia de viceprimar si dat afara si din partid. Deocamdata nu am desemnat un nou viceprimar. Urmeaza sa facem acest lucru la urmatoarea sedinta de Consiliu Local, ne-a declarat Alexadru Becheanu, primarul comunei Maruntei. Edilul ii ia apararea fostului vice si spune ca totul a fost o nefericita intamplare. Nu stiu ce s-a intamplat cu el in ziua respectiva. Nu era un alcoolic asa cum s-a sustinut, acestea sunt rautati. Daca era asa cum s-a spus nu lucra el opt ani in primarie. A fost ceasul rau. Acest lucru i se poate intampla oricui, a precizat primarul Becheanu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți