17.3 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Fostul prefect Octavian Popescu, candidatul PP-DD la Consiliul Judetean

- Advertisement -

Au avut loc framantari multe in cadrul PP-DD la Olt, dar ma bucur ca in urma acestor discutii si framantari echipa a ramas compacta si conducerea partidului a aprobat un Birou Permanent Judetean interimar in care eu sunt presedinte al organizatiei judetene, Octavian Popescu, candidatul nostru la Consiliul Judetean, este prim-vicepresedinte, iar secretar executiv este Teiu Paunescu, a spus Laurentiu Moisiu. Acesta a precizat ca PP-DD Olt are la ora actuala peste 4.000 de membri, existand organizatii legal constituite in 102 din cele 112 localitati ale judetului.
Din cele 112 localitati ale judetului, doar in 10 nu avem la ora actuala organizatii legal constituite, dar si acolo discutiile sunt pe final. incepand de azi BPJ se va intalni in sedinte cel putin saptamanale. in toate localitatile unde avem organizatii legal constituite au fost finalizate si candidaturile la primarii, iar listele de consilieri sunt inca in discutie. Ne dorim sa le finalizam pana pe 15 aprilie, pentru ca in perioada 15 aprilie – 1 mai sa putem depune candidaturile pentru primari si consilieri in toate localitatile, a adaugat Moisiu.
Prezent la conferinta de presa, Octavian Popescu a precizat ca spera sa-l invinga pe Paul Stanescu in lupta pentru presedintia Consiliului Judetean.
Decizia mea de a ma alatura acestei echipe nu a fost una simpla, discutiile dureaza de doua luni. Hotararea a fost ferma in urma cu cateva zile, ceea ce m-a convins sa iau o decizie a fost echipa care s-a creat la Slatina, la Caracal si Corabia si Draganesti, oameni de cea mai buna calitate. Dupa parerea mea, la ora actuala PP-DD are cea mai buna echipa din judet care ataca alegerile locale. Va fi o campanie grea, stiu ca ne vom bate cu o masina politica extrem de dura, stiu ca USL este o masinarie politica si financiara foarte tare, dar eu cred ca oamenii din judetul Olt au ajuns la deplina maturitate de a alege corect si a pricepe, dupa 20 de ani de la Revolutie, ca este foarte important sa alegi oamenii care trebuie acolo unde trebuie pentru ca lucrurile sa mearga bine. stiu ca Paul Stanescu, actualul presedinte al CJ Olt, are prima sansa din punct de vedere politic, dar daca ne-am confrunta ca doua persoane in acest judet, cu personalitatile noastre, sunt convins ca l-as surclasa oricand, in orice fel de confruntare si analiza pe orice domeniu. Nu am retineri sa intru in acest razboi, cu dorinta ferma de a ma bate pana la capat si de a incerca sa castig, a spus Popescu. increzator in sansele sale, acesta a mai afirmat ca spera ca Paul Stanescu sa accepte confruntari deschise, in care fiecare sa-si exprime viziunea privind Consiliul Judetean, pentru ca alegatorii sa poata trage concluzii. Daca partidele noastre sunt inca disproportionate din punct de vedere al fortei politice in acest moment, din punct de vedere al evaluarii personale dintre mine si Paul Stanescu, iertati-mi lipsa de modestie, lucrurile stau fix pe dos, a spus Octavian Popescu.
Printre candidaturile anuntate ieri de reprezentantii PP-DD se mai numara cea a lui Ion Dinoiu, directorul Romvag Caracal, la Primaria Caracal, si a viceprimarului orasului Corabia, Anton Draguinea, la Primaria Corabia.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți