17.3 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Senatorul Mihai Nita preia conducerea interimara a PDL Olt Teama cea mare este ca multi se vor solidariza cu Darius si-l vor urma oriunde!

- Advertisement -

A fost un gest surprinzator pentru noi toti cei din PDL. stiam ca are o serie de nemultumiri justificate legate de modul cum centrul a apreciat organizatia, dar nu cred ca asta era solutia. Din punctul meu de vedere, abandonul nu este o solutie, pentru ca el a facut foarte multe lucruri pozitive, a investit suflet si foarte multa munca, avea inca foarte multe de facut pentru acest oras. Nu trebuia sa plece, cred ca gestul sau a fost unul extrem, dar asta e viata… Sper ca echipa sa ramana unita, a spus deputatul Daniel Barbulescu. Acesta a mai afirmat ca nu crede ca Darius Valcov ar putea fi convins sa renunte la demisie.
Cei de la centru ne-au intrebat care au fost motivele demisiei… Nu sunt foarte multe comentarii, decat constatarea tardiva ca plecarea lui Darius este o pierdere foarte mare. Momentele oportune cand cei de la centru ar fi putut interveni au trecut, deja e tarziu. Nu stiu daca se mai poate face ceva, pentru ca asa cum il cunosc eu pe Darius Valcov nu cred ca ar fi dispus sa revina asupra gestului sau. Nu stiu ce va face in continuare, am inteles ca urmeaza o perioada de reflectie, dar sper sa chibzuiasca bine, a spus Daniel Barbulescu.

Nita, propus de centru sa preia conducerea interimara

La propunerea liderilor centrali ai PDL, conducerea interimara a organizatiei de la Olt va fi preluata de senatorul Mihai Nita. Contactat telefonic, acesta a confirmat informatia, declarand totodata ca decizia lui Darius Valcov l-a surprins neplacut.
Nu am crezut nici o clipa ca va pleca din partid, as fi fost in stare sa fac pariu pe orice ca acest lucru nu se va intampla. PDL a pierdut un om de mare valoare si regret din suflet ca am ajuns in situatia de a face declaratii pe aceasta tema. il inteleg, stiu ca era foarte suparat, dar nu sunt de acord cu gestul sau. Trebuia sa ramana, gaseam noi pana la urma o solutie… El era emblema PDL Olt, a construit partidul in jurul sau si nu stiu cum vom reusi sa avem rezultate de acum incolo… Pacat ca cei de la centru nu au reusit sa comunice cu el si din cauza acestor neintelegeri s-a pierdut un om valoros, a declarat senatorul Nita. intrebat care au fost reactiile liderilor centrali ai PDL la decizia lui Darius Valcov, senatorul a spus ca a fost contactat si rugat sa incerce sa-l convinga pe acesta sa nu demisioneze.
Am fost contactat de Blaga si Oltean, discutiile au fost sa facem tot ce putem sa-l convingem sa nu demisioneze, sa vedem ce l-a determinat sa faca acest pas si daca e dispus sa renunte la demisie. Au spus ca vor incerca si ei sa il convinga, dar nu stiu daca vor reusi. Sincer, nu mi-au lasat impresia ca sunt dispusi sa ii ofere ceea ce el a cerut, mi-au zis sa vorbim cu el si sa-i promitem ca lucrurile se vor rezolva, dar Darius nu mai crede demult in vorbe si in promisiuni, vrea fapte si ajutor concret. Eu am incercat sa iau legatura cu el, dar are ambele telefoane inchise, a spus Nita. Acesta a declarat ca liderii centrali ai PDL i-au propus sa preia conducerea interimara a organizatiei, propunere pe care a acceptat-o.
Mi s-a propus si am acceptat sa preiau conducerea interimara a organizatiei, s-a discutat si cu domnul presedinte Emil Boc si in aceasta seara (n.red. marti seara) vom face un BPJ in cadrul caruia voi transmite propunerea centrului colegilor mei, a spus senatorul, care a mai afirmat ca va face tot posibilul sa mentina organizatia unita, desi se teme ca multi membri ai PDL Olt se vor solidariza cu Darius Valcov si-i vor urma exemplul.
Sunt foarte multe persoane in partid care au crescut alaturi de el, au muncit si au ramas in partid pentru Darius Valcov. Teama cea mare este sa nu-l urmeze, indiferent unde s-ar duce, a spus senatorul.

intrebat ce sanse mai are la ora actuala PDL sa castige Primaria Slatina, Mihai Nita a fost mai mult decat pesimist in declaratii.
Nu cred ca avem sanse, nu ar fi timpul necesar pentru ca altcineva sa iasa in evidenta si sa castige. Mai ales daca Darius va decide sa candideze ca independent sau de la alt partid, nu are nimeni nici o sansa in fata lui. El a schimbat fata orasului, a facut foarte multe lucruri pentru cetateni, si ar fi extrem de greu sa lupti cu cineva de talia lui, pentru ca nu cred ca-si va intrerupe cariera politica si daca nu se va intoarce la PDL se va duce probabil la un alt partid, a afirmat senatorul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți