21.7 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Darius Valcov, sustinut de slatineni pe site-urile de socializare

- Advertisement -

Pe retelele de socializare au aparut pagini create de simpatizanti, care ii transmit mesaje de sustinere si ii cer sa candideze pentru un nou mandat.
S-a zbatut enorm pentru partid, l-a facut presedinte pe Traian Basescu, iar partidul a intors spatele slatinenilor dar si lui Valcov!!! Meriti mai mult de atat, Darius!!! Te felicit si iti tin pumnii sa reusesti, scrie George Sofaru pe pagina Alaturi de Darius Valcov.
in contextul politic si economic actual, slatinenii pot spune ca au nevoie de competenta. Astfel, este lesne de inteles ca demisia domnului Darius Valcov din functia de primar al Municipiului Slatina lasa o urma adanca de regret in comunitatea locala si risipeste sperantele a mii de locuitori increzatori intr-un viitor prosper al Slatinei. Doar impreuna vom reusi sa readucem pe scena administratiei publice locale acest om valoros, care prin competenta si profesionalism in 8 ani de activitate a transformat o comunitate. (…) Cu increderea slatinenilor intr-o mana si ambitia in cealalta, Darius Valcov a lasat ceva in urma sa. Nu doar un pom sadit, ci un intreg oras transformat, care-i va purta multa vreme amprenta, scrie Raluca Ivanus, care invita slatinenii sa il sustina pe Darius Valcov pentru o noua candidatura. Zeci de mesaje de sustinere si felicitare pentru gestul sau au aparut si prin intermediul comentariilor la articolele din presa locala.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți