21.7 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Emilia Dorobantu si Ioana Anuta, in grupul Alaturi de tine, Darius!

- Advertisement -

Aurelia Tanase, directorul adjunct al Liceului cu Program Sportiv, impreuna cu tinerele interprete Emilia Dorobantu si Ioana Anuta au vorbit ieri despre motivele care le-au determinat sa demareze aceasta campanie.
Noi reprezentam o parte din grupul de initiativa care-l sustinem pe Darius Valcov pentru o noua candidatura la Primaria Slatina. Am luat aceasta initiativa de a infiinta grupul imediat dupa aflarea vestii demisiei sale. Am fost alaturi de marii actori cetateni de onoare ai Slatinei, Claudiu Bleont si Felicia Filip, am imbratisat aceasta idee, si stand de vorba cu mai multi cetateni, cu tineri din orasul nostru, am considerat ca trebuie sa luam aceasta initiativa. in Slatina s-au derulat multe proiecte, au inceput si vrem ca ele sa fie finalizate. Dorim ca Darius Valcov sa candideze la Primaria Slatina pentru a finaliza aceste proiecte care vin in sprijinul cetateanului, proiecte care au prins viata in Slatina odata cu venirea lui Darius Valcov la primarie. in urma cu opt ani, Slatina era numai borduri de ciment puse la intamplare, nu vedeai un spatiu verde, nu aveai un loc de joaca unde sa-ti duci micutul, sa-i arati ce inseamna un leagan… Azi, familiile tinere au unde-si duce copiii. Tinerii au cinematograf, pot viziona un film, o piesa de teatru, iar orasul s-a transformat radical datorita lui Darius Valcov. Avem echipe de lucru in diferite puncte ale orasului, se sta de vorba cu cetatenii, iar cei care doresc sa-l sustina pe Darius Valcov la Primaria Slatina se pot inregistra pe un tabel, ii pot scrie un mesaj, si speram sa-l convingem sa vina pe acest drum, sa revina la Primaria Slatina, a spus Aurelia Tanase.
Cuvinte frumoase la adresa fostului edil al Slatinei au avut si cele doua tinere interprete, Emilia Dorobantu si Ioana Anuta, care au precizat ca, la fel ca si colegii lor de liceu, isi doresc foarte mult ca Darius Valcov sa revina la conducerea Slatinei.
Zonele in care timp de zece zile membrii grupului vor strange semnaturi de sustinere pentru Darius Valcov sunt Fantana Sperantei, Steaua Rosie si Piata Zahana.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți