21.7 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

tigari si alcool de contrabanda confiscate in urma unor perchezitii

- Advertisement -

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor impreuna cu cei de la Serviciul de Informatii si Protectie Interna Olt, Serviciul de Interventie Rapida si Sectia 12 Politie Rurala Potcoava au efectuat miercuri cinci perchezitii domiciliare pe raza comunelor Sarbii Magura si Corbu, la locuintele unor persoane suspectate de contrabanda cu produse din tutun si alcool.
La perchezitii, oamenii legii au gasit si ridicat 3950 pachete de tigari ce nu aveau timbru sau cu timbru specific Republicii Moldova si 305 litri de bauturi alcoolice fara banderola fiscala.
Politistii au intocmit acte premergatoare sub aspectul comiterii infractiunii de detinerea de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false, iar marfurile au fost indisponibilizate in vederea continuarii cercetarilor, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Inspectoratului de Politie Judetean Olt. Politistii au luat legatura cu Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale Olt, in vederea stabilirii prejudiciului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți