21.7 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Accident grav in apropiere de Caracal

- Advertisement -

Potrivit politistilor, soferul unui autoturism marca Logan, Gheorghe C., de 67 ani, din municipiul Caracal, a pierdut controlul asupra volanului si a parasit partea carosabila, intrand in impact cu un copac.
in urma accidentului a rezultat ranirea soferului, a sotiei acestuia, Teodora C, de 67 ani, si a nepoatei celor doi, o fetita in varsta de sapte ani. Cu totii au fost transportati la Spitalul municipiului Caracal, minora si bunica ei fiind transferate ulterior la Spitalul nr. 1 Craiova, din cauza starii grave in care se aflau.
Paramedicii din cadrul SMURD Caracal au acordat ingrijiri medicale soferului autoturismului, care a fost gasit de acestia in decubit dorsal, langa autoturism, constient, prezentand sangerare nazala, multiple hematoame la nivelul toracelui, hematom picior stang, in zona gleznei, multiple excoriatii la nivelul mainilor si dureri la nivelul coloanei vertebrale, in zona cervicala. Dupa acordarea primului ajutor, pacientul a fost transportat la Spitalul Caracal. Celelalte doua victime au fost preluate de echipaje ale Serviciului de Ambulanta si transportate la Spitalul Caracal, ulterior luandu-se decizia transferarii acestora la Spitalul Nr. 1 Craiova. Copilul prezenta stare comatoasa si traumatism cranio-cerebral, iar cealalta victima a fost preluata de personalul medical politraumatizata, a precizat plutonierul Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
Cazul a fost preluat de politie, oamenii legii incercand sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul. Conducatorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele sau au fost intocmite acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, a precizat comisar sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți