28 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Darius Valcov: Voi candida cu siguranta pentru un nou mandat!

- Advertisement -

Am vazut chiar de-a doua zi dupa demisia mea din PDL aceasta actiune in oras si pot sa va spun ca m-a emotionat. Multumesc atat celor au organizat aceasta actiune cat mai ales celor care au semnat, inteleg ca au fost peste 30.000 de oameni. Eu am fost ales cu 36.000 de voturi acum patru ani… Toate aceste lucruri nu ma determina decat sa va anunt ca ne vom vedea cu siguranta pe 10 iunie la vot. Voi candida pentru un nou mandat la functia de primar al municipiului Slatina. Atunci cand mi-am anuntat demisia din PDL am spus ca voi da totul pentru Slatina si voi lupta pentru ea. Pentru ca si slatinenii lupta pentru mine, prioritatile orasului vor ramane in continuare prioritatile mele. Eu nu am fost angajat de nici un partid politic, de nici o actiune civica sau de orice alt fel, sunt si am fost angajatul slatinenilor si asa voi ramane si in urmatorii patru ani. Oricine va dori, fie persoana publica, fie partid politic, sa-si bata joc sau sa-i minta pe slatineni, n-o va putea face prin intermediul meu, acesta e un lucru garantat. Atunci cand PDL si-a scris programul de guvernare 2009, a spus ca la Slatina se face centura ocolitoare a orasului. Nu am vazut-o, am cerut-o, de fiecare data nu s-a facut. Sunt multe alte proiecte cu care eu unul am fost amagit. Nu accept ca si slatinenii sa fie mintiti, mai ales prin intermediul meu, a spus Darius Valcov.

Convins de slatineni sa candideze

Acesta a precizat ca intentiona sa stea departe de viata politica o perioada, dar dovezile de sustinere si simpatie din partea slatinenilor l-au convins sa candideze pentru un nou mandat in fruntea administratiei locale.
Decizia de a candida nu era o decizie clara, si va spun ca m-as fi indreptat mai mult spre a renunta pentru o perioada de timp de sase luni la a mai face parte din viata politica, dar cand vezi 30.000 de semnaturi, cand vezi manifestarile care au fost in ultimele zile, nu cred ca ai voie, ca si cetatean responsabil, sa nu iei in calcul asemenea lucruri. Eu acum sunt in concediu fara plata doua luni, o sa fac tot posibilul sa discutam, sa punem la cale un program de guvernare a Slatinei, foarte coerent si foarte stabil. V-as ruga pe toti cei care ati facut parte din acest grup sa veniti alaturi de mine si de azi incolo in aceasta incercare de a reusi sa ducem Slatina acolo unde ne dorim. Cred ca patimile politice trebuie sa dispara si sa ne gandim ce este mai important pentru Slatina si pentru proiectele acestui oras. Va multumesc din suflet tuturor, a spus Darius Valcov.

Nu am luat inca nici o decizie politica!

Fostul edil al Slatinei a afirmat ca nu a luat inca nici o decizie privind viitorul sau politic. Au existat discutii cu un presedinte al unui partid politic, probabil vor mai fi discutii si in aceasta dupa-amiaza, dar nu am luat inca nici o decizie. Cand voi lua o astfel de decizie, o voi comunica, a spus Valcov. Acesta a precizat inca o data ca a plecat din PDL din cauza promisiunilor nerespectate ale liderilor centrali in ceea ce priveste demararea unor investitii importante in Slatina, mentionand insa ca nu le va impune fostilor sai colegi de partid sa-l urmeze.
Eu ca presedinte al organizatiei probabil ca as fi inghitit, as fi rabdat si as fi ramas in continuare in PDL. Am luat aceasta decizie ca primar si niciodata nu le voi impune fostilor mei colegi sa treaca sau sa paraseasca partidul… Cred ca acolo am lasat o echipa, sper ca aceasta echipa sa functioneze in continuare si, mai mult decat atat, le urez succes fostilor mei colegi in alegeri, pentru ca nu cred ca suntem intr-un an in care trebuie sa ne aruncam cu pietre in cap unii altora. Fiecare cu drumul lui, cred ca asa este cel mai corect, a declarat Valcov.

Darius Valcov a demisionat din functia de presedinte al PDL Olt pe 27 martie, afirmand ca spera ca gestul sau sa fie o palma pe obrazul unui partid mincinos.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți