28 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Crima intre prieteni de pahar, la Vilcele

- Advertisement -

Cristian Marinescu si Viorel Dragan, ambii in varsta de 39 de ani, din comuna Vilcele, erau buni prieteni. Sambata noaptea, cei doi se aflau in curtea lui Dragan, unde se cinsteau cu cateva pahare de alcool. La un moment dat, ametiti bine de aburii alcoolului, cei doi s-au luat la cearta, iar de aici si pana la tragedie nu a mai fost decat un pas. Viorel Dragan i-a aplicat prietenului sau o lovitura mortala de cutit.
in noaptea de 31.03 spre 01.04.2012, politistii din cadrul Serviciului Investigatii Criminale au fost sesizati despre faptul ca un barbat in varsta de 39 ani, din comuna Vilcele, a fost injunghiat cu un cutit de catre un barbat de 39 ani, din aceeasi localitate. in urma cercetarilor s-a stabilit ca in urma unui conflict spontan si pe fondul consumului de alcool, Viorel D., in timp ce se afla in curtea locuintei sale, i-a aplicat o lovitura cu un cutit, in zona subclaviculara stanga, lui Cristian M., leziune care i-a provocat decesul, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Cazul a fost preluat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, Viorel Dragan fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de omor. Pentru fapta sa barbatul risca pana la 20 de ani de inchisoare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți