24.7 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Darius Valcov, candidatul USL la Primaria Slatina

- Advertisement -

De azi sunt membru cu adeziune al PSD si pe data de 10 iunie voi candida la functia de primar al municipiului Slatina din partea USL. Chiar daca de 5 zile nu mai sunt primar, pentru ca pe data de 27 martie mi-a incetat mandatul odata cu demisia din PDL, am mari sperante ca la Olt si in Slatina victoria USL sa fie una dintre cele mai rasunatoare din tara. Motivatia este dupa cum stiti in primul rand referitoare la modul in care guvernul a considerat ca trebuie sa se comporte cu cetatenii municipiului Slatina si ai judetului Olt, dar nu ascund ca doua puncte importante m-au apropiat de acest partid – in primul rand generatia din care fac parte alaturi de presedintele PSD Victor Ponta, generatie care cred ca trebuie sa inceapa sa-si spuna cuvantul din acest an si doi, relatia foarte buna pe care am avut-o pe plan administrativ cu presedintele CJ Paul Stanescu de peste doi ani, o relatie extrem de fructuoasa atat in ceea ce priveste imbunatatirea conditiilor din spitalul judetean, dar si alte actiuni pe care le-am avut in comun in toata aceasta perioada. Cred ca sunt destule elemente care m-au convins sa ma alatur acestei echipe castigatoare al USL, a spus Valcov.

Nu vine la PSD sau USL dintr-un interes electoral!

Liderii centrali ai PSD au avut numai cuvinte de lauda la adresa proaspatului social democrat.
Am venit sa-i spun bun venit alaturi de noi lui Darius Valcov, sa-i spun ca nu e doar un politician din generatia mea, ci este un politician care a confirmat prin voturile oamenilor ca poate sa faca lucruri bune pentru comunitatea care l-a ales, este un primar care nu vine la PSD sau la USL dintr-un interes electoral. si-a castigat doua mandate de primar, probabil il castiga si pe al treilea din orice formatiune sau si independent daca ar fi candidat. Vine alaturi de noi pentru ca impreuna trebuie sa mergem mai departe cu proiectele pe care le-a demarat pentru Slatina si pentru judetul Olt. Singura discutie pe care am avut-o cu Darius Valcov a fost daca la modul onest sunt de acord, si cred ca este important, sa punem umarul la lucruri importante pentru cetatenii care l-au votat de doua ori si in mod sigur il vor vota si a treia oara. Sa avem in sfarsit la Slatina o centura ocolitoare, un centru industrial important, sa avem infrastructura necesara, pentru ca acest centru industrial sa se dezvolte in continuare in interesul locuitorilor. (…) Este un proiect local si judetean in care eu cred in totalitate si sunt convins ca vom face politica foarte multi ani de acum incolo, intr-un mod care sa ne aduca respectul si sprijinul locuitorilor din Slatina si din Olt, a declarat Victor Ponta.
Mai mult chiar, Ponta pare sa fi invatat ceva din palma pe care Valcov, prin demisia din PDL, a dat-o pe obrazul unui partid mincinos.
Ca presedinte al unui partid important, ma gandesc ce as face daca as vedea ca zonele din tara care au avut cea mai mare incredere in partidul meu, ca oamenii de valoare care au reprezentat acest partid se indeparteaza de o formatiune politica pe care eu o conduc. Ma gandesc ce as face daca un primar care a reprezentat o noua generatie si o speranta extraordinara spune ca nu se mai regaseste in partid. (…) ii doresc succes lui Darius, e un candidat in care eu am incredere si cu care o sa ma mandresc si repet, va ramane pentru mine o lectie sa am foarte mare grija de oamenii care reprezinta cu cinste partidul, ca sa nu-i pierd si ca sa nu-i dezamagesc, a spus Ponta.

Dragnea promite Autostrada Sudului

Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a salutat si el decizia lui Darius Valcov, afirmind ca acesta l-a impresionat pentru ca a avut puterea sa se ridice deasupra unor interese politice. Totodata, Dragnea a lansat si primele promisiuni electorale.
Anuntam aici, la Slatina, ca in guvernarea USL se va realiza Autostrada Sudului, care va lega resedintele de judet din judetele noastre. Slatina va fi, in guvernarea USL, un pol de dezvoltare important. Noi vom sprijini foarte mult si Craiova, dar nu trebuie sa ramana numai Craiova cel mai important pol de dezvoltare din sudul Romaniei. Slatina este urmatorul oras care se va dezvolta atat din punct de vedere al productiei industriale cat si din punct de vedere al accesului la infrastructura, a spus secretarul PSD. La capitolul detalii despre autostrada, Dragnea a fost mai rezervat – autostrada va trece foarte aproape de Slatina, daca asta va intereseaza, dar mai multe date veti afla dupa alegerile locale, pentru ca discutam de obiective nationale care vor fi prezentate mult mai detaliat pentru alegerile parlamentare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți