24.7 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Amenzi usturatoare in urma unei actiuni a politiei

- Advertisement -

Au fost constatate 20 de infractiuni, din care sase de natura economico financiara, patru de natura judiciara, zece la regimul circulatiei rutiere, au fost prinsi zece infractori, au fost puse in executare cinci mandate de arestare, au fost depistate trei persoane urmarite, au fost confiscate bunuri in valoare de 350 lei si au fost aplicate 400 sanctiuni contraventionale. De asemenea, au fost retinute 19 permise de conducere, dintre care 10 pentru alcool, si 5 certificate de inmatriculare, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.
Cu aceasta ocazie, politistii din cadrul Sectiei nr. 4 Politie Rurala Coteana i-au identificat si retinut pe Dumitru R., de 27 ani, Daniel R., de 30 ani, si Costel R., toti din comuna Maruntei, pe numele carora Judecatoria Slatina a emis mandate de executare a unor pedepse privative de libertate de 1 si respectiv 3 ani, pentru savarsirea infractiunii de furt de energie electrica. Cei trei au fost incarcerati in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Olt.
De asemena, oamenii legii l-au depistat, pe strada Plevnei din Slatina, pe Emil P., de 22 ani, din oras, care conducea un autoturism avand o concentratie de 0,69 mg./l. alcool pur in aerul expirat. Tanarul a fost condus la Spitalul municipiului Slatina, pentru recoltarea de probe biologice.
Pe numele sau a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de catre o persoana cu o imbibatie alcoolica peste limita legala.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți