24.7 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Salarii de pana la 2.000 de euro pentru bucatari, ospatari si cameriste in Germania

- Advertisement -

Cei interesati trebuie sa aiba o calificare profesionala incheiata sau experienta in domeniul gastronomic solicitat, sa detina cunostinte de limba germana nivel B1/B2 pentru personal auxiliar si C1/C2 pentru personalul de specialitate (cunostinte bune si foarte bune), iar experienta profesionala constituie un avantaj.
Salariul oferit de angajatori este cuprins intre 1200-1500 euro brut/luna pentru personalul auxiliar si intre 1500-2000 euro brut/luna pentru personalul de specialitate, iar cazarea este asigurata de angajatori (gratuit sau negociabil). Timpul de lucru este de 40 ore/saptamana, cu posibilitatea efectuarii orelor suplimentare, iar durata contractului este din mai pana in noiembrie.
Persoanele care sunt interesate de ofertele angajatorilor germani pot depune la sediul AJOFM Olt, compartiment EURES, un dosar cu urmatoarele acte: cerere tip (se completeaza la sediul agentiei); copie B.I./C.I. cu valabilitate de minimum 6 luni; CV model EUROPASS in limba romana; cazierul judiciar in original care sa ateste ca persoana nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); copia actului de studii; adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea apt pentru munca; dosar cu sina, a declarat Elena tane, consilier Eures in cadrul AJOFM Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți