20.2 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Cea de-a doua editie a Atelierelor de teatru si-a desemnat castigatorii

- Advertisement -

Spre deosebire de anul trecut atat numarul atelierelor de teatru participante, cat si calitatea prestatiei pe scena a micilor actori au crescut semnificativ. De asemenea, ne-am bucurat si de 180 de spectatori, a declarat Ristina Baboi, coordonatorul proiectului.
Premiul I al acestei editii, la care au participat 21 de ateliere de teatru, a fost castigat de Atelierul Crampoia cu Titanic vals. Premiul II a fost adjudecat de Atelierul Nicolae Titulescu cu Five o’clock, iar premiul III a fost castigat de Atelierul Maruntei cu D-l Goe si Atelierul Brebeni cu Proces literar. in cadrul concursului au mai fost acordate Mentiune I pentru Atelierul Seaca, cu Five o’ clock si Mentiune II – Atelierul Corbu cu Colaj I.L. Caragiale.
Au mai fost acordate, de asemenea, numeroase premii speciale pentru scenografie, originalitate, cel mai bun actor, cea mai buna actrita si premiul special al Consiliului Local N. Titulescu si al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale (C.J.C.P.C.T.C) Olt. Castigatorii primelor trei locuri, impreuna cu ceilalti castigatori din celelalte zone se vor prezenta in toamna la Centrul Cultural Tudor Gheorghedin localitatea Izbiceni, unde va avea loc etapa finala a Festivalului Ateliere de teatru, editia a II-a 2012. Acest proiect este realizat de C.J.C.P.C.T.C Olt in parteneriat cu Primaria comunei Nicolae Titulescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți