20.2 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

PDL merge pe mana lui Balasescu la Primaria Slatina

- Advertisement -

Democrat liberalii olteni incearca sa se replieze dupa demisia lui Darius Valcov si isi vor incerca sansele la Primaria Slatina cu Dan Balasescu in postura de candidat. Informatia, vehiculata pe surse, a fost confirmata de senatorul Mihai Nita, presedintele interimar al PDL Olt.
Nu s-a stabilit in mod oficial, maine seara (n.red.-in acesta seara) vom discuta acest aspect in sedinta Biroului Permanent Judetean, dar in principiu candidatul nostru la functia de primar al municipiului Slatina este Dan Balasescu. Sunt foarte putini cei care, in actualele conditii, isi doresc sa intre intr-o asemenea competitie, dar Dan e mai curajos, a avut curajul sa-si asume aceasta responsabilitate, a spus senatorul Nita. Acesta a precizat ca organizatia nu spera sa castige competitia electorala pe Slatina, dar si-a propus sa obtina o parte din mandatele de consilieri locali.
Dan Balasescu, fost ziarist, a detinut functia de viceprimar al Slatinei pana pe 28 martie, cand, in urma demisiei lui Darius Valcov, a fost desemnat prin votul consilierilor locali sa exercite pana la alegeri atributiile primarului. Balasescu, secretar general al PDL Olt, a iesit de multe ori in evidenta prin limbajul extrem de colorat folosit in conferintele de presa la adresa adversarilor politici si nu numai. Cea mai recenta tinta a acestuia a fost senatorul Toma, presedintele UNPR Olt, catalogat drept un bou care se lauda ca va prelua PDL Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți