11.2 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Fostul viceprimar din Maruntei, pus in libertate

- Advertisement -

Instanta admite recursul formulat de inculpatul Ghita Daniel impotriva incheierii nr. 299 pronuntata la data de 3.04.2012 de Judecatoria Slatina in dosarul nr. 3057/311/2012, caseaza in parte aceasta incheiere in sensul ca pe fond admite cererea de liberare provizorie sub control judiciar a inculpatului. Dispune punerea de indata in libertate a acestuia de sub puterea mandatului de arestare preventiva nr.4 din 20.03.2012 emis de Judecatoria Slatina in dosarul nr. 2843/311/2012, daca nu este retinut sau arestat in alta cauza, se precizeaza in motivarea instantei.

Pe timpul liberarii provizorii fostul vice este obligat : sa nu depaseasca limita teritoriala a judetului Olt decat in conditiile stabilite de instanta, sa se prezinte la organele judiciare ori de cate ori este chemat, sa nu isi schimbe locuinta fara incuviintarea Tribunalului Olt, sa nu detina, sa nu foloseasca si sa nu poarte nici o categorie de arme.

Reamintim ca pe 15 martie 2012 Daniel Ghita a accidentat mortal o femeie in varsta de 61 de ani din localitate. Victima, Teodora Stoian, se deplasa pe marginea strazii in momentul in care a fost izbita in plin de masina condusa de fostul edil. in urma impactului violent, femeia a decedat pe loc, corpul sau fiind tarat zeci de metri pe asfalt. Rezultatele probelor de sange recoltate in seara producerii tragediei au indicat ca fostul viceprimar avea o alcoolemie de 1,45 ml/l. alcool in aerul pur expirat.

Daniel Ghita este cercetat pentru ucidere din culpa, parasirea locului accidentului si conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți