11.2 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Accident de moped cu doi raniti

- Advertisement -

Accidentul s-a petrecut sambata noaptea, in jurul orelor 01:00, pe raza comunei Cilieni. Potrivit politistilor, stefan B., de 27 ani, din comuna Tia Mare, in timp ce conducea un moped din directia Caracal catre Izbiceni, din cauza neatentiei in conducere, a parasit partea carosabila, rasturnandu-se.
in urma accidentului, a rezultat ranirea conducatorului mopedului, care a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenta Craiova, si a pasagerului de pe moped, Daniel D., de 18 ani, din comuna Tia Mare, care a fost transportat la Spitalul Corabia, insa a refuzat internarea.
Conducatorul mopedului nu purta casca de protectie si i-au fost recoltate probe biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei, iar din verificari s-a stabilit ca nu poseda atestat sau permis de conducere. Pasagerul mopedului nu purta, de asemenea, casca de protectie, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
in cauza, politistii au intocmit acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți