11.2 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Mandate de arestare pentru patru dintre membrii retelei de proxeneti

- Advertisement -

Instanta admite propunerea de arestare preventiva a inculpatilor formulata de procurorul din cadrul Parchetului ICCJ-DIICOT – Biroul teritorial Olt si dispune arestarea preventiva a inculpatilor pe durate de cate 29 de zile, cu incepere de la 6 aprilie pana la 4 mai 2012. Se vor emite mandate de arestare preventiva a acestor 4 inculpati, se precizeaza in incheierea magistratilor Tribunalului Olt. in privinta celorlalti doi inculpati, Catalin Patru Vizante si Cret Lupu Danut, magistratii au respins propunerea de arestare preventiva si au dispus masura obligarii de a nu parasi tara fara incuviintarea Tribunalului Olt.
Un alt tanar ridicat de oamenii legii si dus la audieri a fost pompierul Daniel Marin, angajat al Garzii de Interventie Osica de Sus. Acesta a fost insa lasat in libertate inca de joi seara dupa ce politistii au stabilit ca acesta a fost confundat de victime cu un alt suspect. Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, pompierul era client al tinerelor racolate, nu era membru al retelei asa cum s-a crezut initial.

santajate

Reamintim ca gruparea retinuta joia trecuta se ocupa cu racolarea unor tinere, eleve a doua licee cunoscute din Caracal, pe care, prin obtinerea consimtamantului acestora, santaj sau amenintari, le-au determinat sa intretina raporturi sexuale cu diferiti barbati racolati de catre acestia, proxenetii insusindu-si sumele de bani rezultate. Actele sexuale se consumau, de regula, la domiciliul a doi dintre membrii grupului infractional, din municipiul Caracal, ori la trei unitati hoteliere din aceeasi localitate, iar tinerele erau inregistrate audio-video in timpul intretinerii raporturilor sexuale, in scopul santajarii lor ulterioare. De asemenea, o parte dintre tinere erau pregatite pentru a fi traficate, prin intermediul unor retele de proxeneti, in Austria si Belgia, se precizeaza intr-un comunicat de presa al IGPR.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți