22 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

Sute de amenzi si bunuri confiscate de politisti

- Advertisement -

Actiunile oamenilor legii s-au desfasurat in tot judetul si au avut drept scop prevenirea si combaterea activitatilor ilegale, depistarea, identificarea si tragerea la raspundere a celor care incalca prevederile legale sau comit infractiuni.
in vederea realizarii acestui obiectiv, au actionat 428 politisti de la Politia Rutiera, Ordine Publica, Investigatii criminale, Investigarea fraudelor, Interventie rapida, cu sprijinul a 91 de jandarmi.
in cadrul acestei actiuni, au fost constatate 33 infractiuni, au fost prinsi 36 infractori, au fost aplanate 37 stari conflictuale, 33 de persoane au fost conduse la sediul politiei, au fost confiscate bunuri (tigari), in valoare de 4296 lei si au fost aplicate 326 sanctiuni contraventionale. De asemenea, au fost retinute 8 permise de conducere si 7 certificate de inmatriculare, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
in timpul activitatilor, Politistii Sectiei nr. 1 Politie Rurala Bals impreuna cu jandarmi de la Sectia de Jandarmi Bals si specialisti din cadrul unei societati de furnizare a energiei electrice au efectuat o descindere intr-un cartier din comuna Iancu Jianu, in urma careia la locuintele cetatenilor Mircea D. de 35 ani, Florin I., de 32 ani, si Rodica F., de 37 ani, au fost constatate sustrageri de energie electrica. Cei trei sunt cercetati in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți