12.3 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

somerii olteni, asteptati vineri la Bursa generala a locurilor de munca

- Advertisement -

Bursa generala a locurilor de munca se va desfasura vineri, incepand cu ora 9.00, atat la Casa de Cultura a Sindicatelor din Slatina, cat si la sediul agentiei locale din Caracal.
Pana in prezent, au fost contactati 57 de agenti economici, din care 25 si-au anuntat participarea, cu 282 de locuri de munca vacante, a declarat Elena Iordache, purtatorul de cuvant al AJOFM.

Doar 3 posturi pentru studii superioare

Din cele 282 de locuri de munca vacante, doar trei sunt pentru somerii cu studii superioare – cate un post de inginer automatist, redactor si economist.
in oferta angajatorilor se regasesc posturi de confectioner asamblor, frizer, sofer, ambalator, operator calculator, coordonator vanzari, sterilizator, mecanic, electrician automatist, electronist, automatist, manipulant marfuri, vanzator si muncitor necalificat.
Datele sunt preliminare, urmand ca pana la data desfasurarii bursei generale a locurilor de munca numarul agentilor economici participanti si al locurilor de munca oferite sa creasca. in acest sens, angajatorii care doresc sa participe la bursa pot sa contacteze AJOFM Olt, str.Prelungirea Crisan nr.2; tel./fax 0249/432276, a mai spus Elena Iordache.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți