15.7 C
Slatina
vineri,20 septembrie,2024

Ultimele Articole

Targ international de constructii, la Slatina

- Advertisement -

Peste 60 de firme, expozanti, specialisti, precum si investitori romani si bulgari au prezentat in cadrul targului o serie larga de produse si servicii pentru constructii civile si industriale, instalatii si materiale pentru constructii, izolatii termice si fonice, tamplarie PVC si lemn, mobilier, amenajari si decoratiuni interioare, utilaje pentru constructii, instalatii electrice si de iluminat. Deschiderea oficiala a targului a avut loc vineri dimineata, in prezenta reprezentantilor Camerelor de Comert si Industrie din Ruse si Vratsa, a reprezentantilor mediului de afaceri roman, precum si a presedintelui Centrului de Consultanta si Management al Proiectelor, Florin Jianu, si a presedintelui Patronatului Tinerilor intreprinzatori, Alin Gheorghisor.
Legat de evenimentul de azi as vrea sa va spun ca acesta face parte dintr-o serie de evenimente pe care Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor si le-a propus sa le realizeze, in vederea sprijinirii mediului de afaceri din Romania si Bulgaria si in vederea sprijinirii cooperarii transfrontaliere in domeniul afacerilor. Aceasta e prima editie a targului de constructii pe care o organizam la Slatina, vor mai urma in 22-24 iunie un targ asemanator in Ruse, dupa care, in septembrie, un targ de turism in Vratsa, iar in octombrie, tot in Slatina, un targ de agricultura. Accentul pe aceste targuri e pus pe cooperarea transfrontaliera; pe langa faptul ca avem aproximativ 60 de expozanti din domenii diverse, am incercat sa aducem si o serie de investitori din Bulgaria, a declarat Florin Jianu, presedintele CCMP Europroject.
Am ales domeniul constructiilor, deoarece este cel mai dinamic; poate odata cu criza a stagnat un pic, dar eu cred ca viitorul este acesta si tot ceea ce inseamna conex constructiilor: instalatii, constructii civile, materiale. Un lucru foarte interesant e ca am ales expozanti cu un numar impresionat de angajati si cu o cifra de afaceri impresionanta. Cred ca in medie, fiecare realizeaza undeva la 44 de milioane de lei cifra de afaceri, ceea ce inseamna un succes in sine. Ca si cifre, pentru proiectul pe care il derulam, grupul tinta e constituit din peste 800 de IMM-uri, peste 100 de invitati cu potential investitor, si cateva sute de oameni care sa viziteze acest targ, a mai spus acesta.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți