24.1 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Simpozion pe tema scolii si familiei la scoala Generala nr. 5 din Slatina

- Advertisement -

Principalele obiective ale simpozionului au fost stimularea interesului cadrelor didactice si parintilor fata de activitatile scolare ale elevului, derulate in scoala si in afara scolii; cunoasterea de catre cadrele didactice a punctelor de vedere formulate de parinti in legatura cu perceptia actului educational; descoperirea de catre parinti a metodelor si tehnicilor de lucru cu copiii, de acordare a ajutorului in efectuarea temelor, de sustinere efectiva, de asigurare a unui climat familial favorabil; mentinerea unei vii relatii familie-scoala, echilibrata si fructuoasa.
Activitatile s-au desfasurat pe doua sectiuni, respectiv o prezentare de referate si comunicari ale cadrelor didactice si ale parintilor, si prezentari Power Point relevante pentru mentinerea relatiei scoala-familie.
Activitatea a fost o reusita pentru toti participantii care au inteles ca a educa inseamna a semana cu intelepciune si a culege cu rabdare, a fi cautator care cauta comorile inimilor, a precizat profesorul Elena Rosu. Comitetul de organizare a simpozionului a fost format din profesorii Irina Tita, Elena Rosu, Gabriela Tesileanu, Vasilica Comanceanu si Oana Catrinel Voinea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți