17.3 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Tanarul batut de Cepareanu Junior a decedat

- Advertisement -

Reamintim ca in urma cu aproximativ doua saptamani Remus Cepareanu l-a lovit peste fata pe Ionel Arabagiu, de 29 de ani, din Slatina, care s-a dezechilibrat si a cazut lovindu-se cu capul de o suprafata de beton. Incidentul s-a petrecut intr-un bar din satul Dranovatu al comunei Ganeasa.

Potrivit politistilor, incidentul a avut loc in urma unui conflict spontan, izbucnit pe fondul consumului de bauturi alcoolice.
Ionel Arabagiu a fost transportat atunci in stare critica la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Slatina, fiind ulterior transferat la Spitalul nr.1 din Craiova. Dupa doua saptamani de coma profunda, tanarul a decedat.

Remus Cepareanu este fiul fostului sef al Serviciului Politiei Rutiere Olt, Ovidiu Cepareanu, actual primar la Carlogani si candidat al PDL pentru un nou mandat. Cepareanu junior nu este pentru prima oara in atentia oamenilor legii. in februarie 2009, dupa ce s-a urcat baut la volan, el s-a rasturnat cu masina in parcarea hotelului ce apartine fotbalistului Razvan Rat. Testat cu aparatul etilotest, Remus Cepareanu a avut o concentratie de 1,03 mg/l alcool pur in aerul expirat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți