16.7 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Mariana Gheorghe, demisa de la conducerea Inspectoratului scolar

- Advertisement -

Povestea demiterii sefei IsJ Olt este una cu repetitie. Potrivit unor surse din mediul politic, primul ordin de eliberare din functie al Marianei Gheorghe a fost emis marti dimineata, in urma presiunilor din teritoriu ale pesedistilor si liberalilor, nemultumiti ca directorii scolilor din unele localitati au fost schimbati peste noapte. in urma unor interventii pe linie politica insa, pana seara ordinul de demitere a fost revocat. Aceleasi surse au mentionat ca decizia finala a fost luata ieri dupa ce nemultumitii din teritoriu s-au plans secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, amenintand cu plecarea din partid daca democrat liberala Mariana Gheorghe nu este schimbata din functie. in sprijinul solicitarii, ei au invocat si declaratiile ministrului interimar al Educatiei, Liviu Pop, care a afirmat ca toti inspectorii scolari generali si adjuncti care sunt pe liste sau sunt implicati in campanie, indiferent de partid, vor fi demisi. Mariana Gheorghe este candidat PDL la o functie de consilier judetean, fiind totodata si presedinta PDL Bals, localitate in care sotul sau candideaza la functia de primar.

Ieri, sefei IsJ i s-a facut rau, aceasta fiind internata la sectia Cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina in urma unui puseu de tensiune.

Locul acesteia la conducerea inspectoratului va fi preluat de prof. dr. Nicolae Draghici, fost sef al institutiei in perioada 2005 – 2009, care a confirmat numirea sa in functie. Nicolae Draghici este consilier judetean PNL si profesor de limba romana la CNV Nicolae Titulescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți