16.7 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Cepareanu Junior, cercetat in libertate

- Advertisement -

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt s-au autosesizat in cazul tanarului de 29 de ani din Slatina care a decedat dupa ce a fost batut de Remus Cepareanu si au dispus, joi, retinerea agresorului pentru 24 de ore. Vineri, Cepareanu a fost prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, sub acuzatia de lovituri cauzatoare de moarte. Cererea procurorilor a fost insa respinsa de magistrati, care au dispus ca tanarul sa fie cercetat in stare de libertate cu interdictia de a parasi tara.

Reamintim ca incidentul ce a dus la decesul victimei, Ionel Arabagiu, de 29 de ani, din Slatina, s-a petrecut la inceputul lunii mai intr-un bar din satul Dranovatu al comunei Ganeasa. Potrivit anchetatorilor, pe fondul consumului de alcool, Remus Cepareanu l-a lovit peste fata pe Ionel Arabagiu, care s-a dezechilibrat si a cazut lovindu-se cu capul de o suprafata de beton. Tanarul a decedat la inceputul saptamanii trecute la Spitalul nr.1 din Craiova, dupa doua saptamani de coma profunda.

Remus Cepareanu este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte, fapta pentru care risca o pedeapsa cuprinsa intre 5 si 15 ani de inchisoare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți