15.2 C
Slatina
vineri,20 septembrie,2024

Ultimele Articole

Doua femei din Slatina, acuzate de contrabanda cu tigari

- Advertisement -

Politistii Formatiunii de Investigarea Fraudelor si cei ai Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Slatina, cu sprijinul celor de la Serviciul de Informatii si Protectie Interna Olt, au efectuat doua perchezitii domiciliare, pe raza municipiului Slatina, la locuintele a doua suspecte, in varsta de 56, respectiv 35 de ani.
La perchezitie, politistii au gasit 720 pachete de tigari, netimbrate sau cu timbru emis de Republica Serbia, de diferite marci, despre care se presupune ca sunt provenite din contrabanda. Pachetele de tigari, in valoare de aproximativ 7.000 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Pe numele celor doua suspecte au fost intocmite acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunilor de detinere de produse accizabile in afara antrepozitului fiscal si detinere si vanzare de bunuri si marfuri care trebuie plasate sub regim vamal, cunoscand ca provin din contrabanda.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți