15.2 C
Slatina
vineri,20 septembrie,2024

Ultimele Articole

Supraveghere video si in salile in care se depoziteaza lucrarile de la bac

- Advertisement -

Dupa ce a dispus instalarea de camere video in toate salile de examen, atat in cele in care se vor sustine probele scrise, cat si in cele in care se vor sustine probele orale, MECTS va asigura supraveghere video si in salile in care se vor multiplica subiectele, dar si in cele in care se vor depozita lucrarile.
Ministerul Educatiei a solicitat supraveghere video si in salile in care se multiplica subiectele, la fel ca si in salile in care se primesc si se depoziteaza lucrarile elevilor. Noi am facut o situatie cu numarul de sali care nu au inca sisteme de supraveghere, si in judet ar mai fi in jur de 200 de sali fara camere video. Deocamdata, banii pentru achizitionarea acestor camere nu au ajuns de la minister, a explicat Gianina Pirvu, inspectorul scolar general adjunct al IsJ Olt.
De ieri, in toate liceele oltene au inceput inscrierile, care vor dura pana pe 30 mai. Potrivit calendarului de desfasurare a examenului, prima proba din prima sesiune a bacului este programata intre 11-13 iunie, la evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana – proba A. in Olt, conform informatiilor oficiale, numarul estimat al elevilor care vor absolvi clasa a XII-a este de 4.370. Examenul se va sustine in cele 16 centre de examen din judet.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți