15.2 C
Slatina
vineri,20 septembrie,2024

Ultimele Articole

S-au inmultit furturile

- Advertisement -

Asa cum am mai spus avem o problema legata de aceste furturi marunte care deranjeaza populatia. Daca in anii anteriori aveam anumite genuri de infractiuni, respectiv furturi de animale, furturi din autoturisme, furturi de componente auto, in acest moment vreau sa va spun ca se fura orice. incepand de la porti de fier pana la tevi de irigatie si alte lucruri, a spus comisarul sef Ion Voicu.
seful IPJ Olt crede ca aceasta problema este cauzata, in special, de criza economica. Noi am redirectionat activitatile, atat in mediul rural cat si in cel urban, al dispozitivelor de ordine si siguranta publica, patrule, insa, dupa cum stiti, avem si noi probleme cu masinile, unele s-au mai uzat, combustibilul a fost rationalizat ca urmare a crizei. Eu cred ca si din cauza acestei crize s-au intensificat aceste furturi, a mai spus seful Politiei oltene.
Din analiza datelor prezentate rezulta ca furturile din auto detin ponderea cea mai mare, cele mai multe fapte fiind sustrageri de bunuri din autovehicule (radiocasetofoane, alte bunuri) dar si de componente din exteriorul autovehiculelor (oglinzi, stergatoare, roti, etc.).

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți