15.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Nu lasa violenta sa te transforme intr-un infractor!

- Advertisement -

in acord cu prioritatea IGPR de a crea un mediu cat mai sigur in spatiile de invatamant si in apropierea acestora, Inspectoratul de Politie Judetean Olt va organiza o ampla activitate de informare in cadrul campaniei nationale Nu lasa violenta sa te transforme intr-un infractor!, in randul elevilor Colegiului Tehnic Ion Mincu.
Activitatea va consta in proiectarea si vizionarea filmului documentar Cheia e la tine, cu prezentarea unor cazuri concrete ale unor detinuti aflati in Penitenciarul pentru minori Craiova si in Penitenciarul pentru femei Targsor, discutii cu politistii din cadrul structurilor de prevenire, proximitate, precum si in distribuirea de materiale preventive, a explicat Claudia Radu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.
in cadrul campaniei va fi organizat si un concurs national de eseuri, intitulat sugestiv Eseul meu antiviolenta!; la nivel judetean, lucrarile vor fi selectate de un juriu format dintr-un ofiter de prevenire, un reprezentant al Inspectoratului scolar Olt si un jurnalist de la o publicatie locala. Toti concurentii vor fi recompensati cu diplome de participare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți