1.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Fermierii pot accesa conturile de Facebook si Twitter ale Agentiei de Plati si Dezvoltare Rurala si Pescuit

- Advertisement -

APDRP este activa in mediul virtual. Astfel, pe langa pagina oficiala de internet www.apdrp.ro, agentia adauga la cartea sa de vizita pagina oficiala de Facebook, la adresa https://www.facebook.com/APDRP, si pe cea de Twitter la https://twitter.com/APDRP,. Cele doua noi conturi au fost create din nevoia de a oferi beneficiarilor si potentialilor beneficiari ai viitorului PNDR cat mai multe instrumente de comunicare cu expertii APDRP si de a raspunde mai usor intrebarilor formulate, anunta reprezentantii APDRP printr-un comunicat de presa.
Experienta a dovedit ca, pe langa spiritul antreprenorial de care dau dovada, beneficiarii PNDR sunt persoane dinamice, cu apetit pentru informare si dialog. Cum este si firesc, nu de putine ori, sugestiile beneficiarilor nostri s-au materializat in modificari ale procedurilor de lucru. De aceea, unul din motivele care stau in spatele prezentei agentiei pe retelele de socializare este de a le oferi noi spatii pentru dialog, pentru schimb de opinii si o comunicare personalizata, a declarat George Turtoi, directorul general al APDRP.
Astfel, prin comunicarea directa, realizata prin telefon, in scris (posta, e-mail ori fax), prin pagina de internet sau prin paginile de socializare, expertii APDRP vor putea raspunde solicitarilor sau sugestiilor venite din partea fermierilor legate de accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru modernizarea si dezvoltarea spatiului rural prin Programul National de Dezvoltarea Rurala.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți