1.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Festivalul Oltenii si restu’ lumii, pazit de jandarmi

- Advertisement -

Efectivele de jandarmi vor actiona impreuna cu lucratori din cadrul Politiei Municipiului Slatina si Politiei Locale Slatina pentru asigurarea masurilor de ordine publica pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului, prin monitorizarea tuturor activitatilor, in vederea asigurarii unui climat de siguranta civica si prevenirea oricaror acte de tulburare a ordinii publice. Interventia in situatii de urgenta va fi asigurata de catre efective din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, a spus Emanuel Botan, purtatorul de cuvant al IJJ Olt.
Astfel, in perioada 9 octombrie, ora 1800 – 13 octombrie, ora 2400 circulatia va fi oprita, pe strada Ghiocei si pe B-dul A.I. Cuza intre fostul Magazin Oltul si Fantana Sperantei.
Inspectoratul de Jandarmi Judetean Olt face un apel catre participanti sa adopte un comportament civilizat, sa respecte prevederile legilor in vigoare, pentru mentinerea unui climat normal de ordine si liniste publica pe tot parcursul desfasurarii manifestarilor, a mai spus Emanuel Botan.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți