14.1 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Esplanada, centrul distractiei de 1 iunie, in Slatina

- Advertisement -

Actiunile reunite sub denumirea Slatina – orasul copiilor si prinse in calendarul actiunilor cultural-educative pe anul 2016, se vor desfasura in intervalul orar 10:00 – 15:00, pe Esplanada.
Printre concursurile ce vor fi organizate cu acest prilej se numara cross, desene pe asfalt, desene pe hartie, alergare in saci, aruncare la cos de baschet, face painting (pictura pe fata), streetball, puzzle. Din seria concursurilor ce vor avea loc astazi, nu va lipsi nici Comoara din parc (Iepurasul te premiaza), in cadrul caruia copiii participanti vor trebui sa caute si sa gaseasca peste 100 de oua. Locul de desfasurare este EXPO PARC (parcul dintre cladirea Oltproiect si Casa Sindicatelor). Primaria municipiului Slatina ii invita pe cei mici sa participe in numar cat mai mare la actiunile de 1 Iunie, actiuni ce vor fi organizate special pentru acestia!, precizeaza un comunicat de presa al institutiei.
Primaria a pregatit si premii pentru cei mici – role, biciclete, trotinete, jocuri pentru copii, skateboard-uri, iepurasi de ciocolata.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți