16.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Un barbat si-a omorat in bataie concubina, la Coteana

- Advertisement -

Barbatul, acuzat de savarsirea infractiunii de omor, si-a lovit cu bestialitate concubina pe motiv ca aceasta l-a jignit. Ar fi baut impreuna un litru de tuica, apoi s-au luat la cearta si pana in momentul in care femeia a fost lovita cu un ciomag in cap a mai fost doar un pas. Victima a murit la scurt timp, trupul neinsufletit fiind gasit de politie in gradina casei, unde ar fi incercat sa se ascunda. Barbatul a vrut sa isi ascunda fapta si chiar a sunat o parte dintre rude spunandu-le ca batrana si-a spart capul cazand pe scari. insa, ulterior, a recunoscut totul.
in fapt, s-a retinut ca inculpatul B.I., in noaptea de 3 spre 4 martie, pe fondul consumului comun de bauturi alcoolice si a unui conflict spontan, motivat de faptul ca victima I.S., concubina sa, i-a adus injurii, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un ciomag in zona capului, cauzandu-i mai multe plagi contuze la nivelul craniului si fracturi de baza si bolta craniana, care au condus, la scurt timp, la decesul acesteia. Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de Serviciul de Medicina Legala Olt la data de 4 martie rezulta ca moartea victimei a fost violenta, dateaza din data de 3 martie si a fost cauzata de contuzia, dilacerarea si hemoragia cerebrala urmare a unui traumatism cranio-cerebral acut deschis, forte, cu multiple leziuni osoase in conditiile unei agresiuni individuale, se arata intr-un comunicat remis de Parchetul de pe langa Tribunalul Olt.
Anchetatorii mai spun ca leziunile traumatice constatate la autopsie, multiple plagi contuze la nivelul craniului, multiple fracturi de baza si bolta craniana, contuzii, dilacerare, hemoragie cerebrala, s-au putut produce prin loviri repetate cu un corp dur. Victima a prezentat sange pe caile respiratorii si aspirat hematic pulmonar ce denota supravietuirea in momentul producerii leziunilor craniene. S-a mai concluzionat ca exista legatura de cauzalitate, directa si neconditionata intre leziunile traumatice si deces, se mai arata in comunicat.
Procurorii Parchetului Olt l-au retinut luni pe barbat pentru 24 de ore, iar marti l-au prezentat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Olt, care a dispus arestarea preventiva a lui Ion Buzurin, din Coteana, pentru o perioada de 30 de zile. in prezent, barbatul este incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți