2.3 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Şase permise reţinute în urma unei acţiuni a poliţiştilor din Piatra Olt

- Advertisement -

Şase conducători auto au rămas fără permis după ce au fost prinşi cu nereguli în trafic, în cadrul unei acţiuni desfăşurate zilele trecute de poliţiştii din Piatra Olt.

S-a acţionat pe raza oraşului Piatra Olt în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică, cât și pentru siguranța participanților la traficul rutier, iar în urma controalelor au fost date 26 de sancţiuni contravenţionale, spune Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

„Opt dintre amenzi au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 16 pentru nerespectarea normelor rutiere și două pentru nerespectarea prevederilor OUG 97/ 2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale este de 7.540 de lei”, a declarat reprezentantul IPJ.

În urma neregulilor constatate în trafic, poliţiştii au retras un certificat de înmatriculare, iar şase permise de conducere au fost reţinute pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, depășire pe linie continuă și alte abateri săvârșite de către şoferi.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți