16.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bilete la băi rămase disponibile, scoase la vânzare

- Advertisement -

Au mai rămas bilete de tratament din seria a 16-a a anului 2019 disponibile, iar acestea urmează a fi vândute începând de miercuri, 30 octombrie. Sunt 49 de bilete pe care pensionarii şi asiguraţii sistemului public de pensii din judeţul Olt le pot cumpăra, cele mai multe dintre acestea fiind pentru staţiunea balneară Pucioasa.   

Lista cu biletele rămase nevândute a fost afişată la sediul şi pe site-ul Casei Județene de Pensii Olt, www.cjpolt.ro, iar acestea sunt disponibile atât în unitățile hoteilere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte anul acesta, cât și în unitățile hoteliere ale societăţii TBRCM SA.

Biletele la băi au data de plecare în stațiunile balneare în perioada 5 – 9 noiembrie şi repartizate astfel: patru în Amara, opt în Bala, două în Eforie Nord, nouă în Felix, trei în Mangalia, zece în Pucioasa, două în Sovata, unul în Slănic Moldova, unul în Slănic Prahova, trei în Techirghiol, unul în Vatra Dornei, două în Geoagiu şi trei în Neptun.

Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei de Pensii Olt începând de miercuri, 30 octombrie, în intervalul orar 08:00 – 16:30.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți