16.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slătinean urmărit internaţional, prins de poliţişti în Craiova

- Advertisement -

Un bărbat de 42 de ani, din municipiul Slatina, pe numele căruia autorităţile din Belgia au emis o semnalare în baza unui mandat european de arestare, în vederea extrădării, a fost prins miercuri în Craiova. Slătineanul este acuzat de comiterea unor furturi în Belgia, cu prejudiciul de peste jumătate de milion de euro.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Dolj l-au depistat pe urmăritul internaţional în Craiova, în urma unor măsuri specifice întreprinse. „Bărbatul de 42 de ani, din Slatina, ar fi comis, pe teritoriul Belgiei, mai multor infracţiuni de furt, cu prejudiciul estimat la peste 500.000 de euro”, se precizează într-un comunicat remis de IPJ.

Slătineanul a fost reținut de procurori, pentru 24 ore, şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj. Joi, acesta a fost prezentat în faţa magistraţilor Curţii de Apel Craiova, care au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 15 zile, bărbatul urmând a fi extrădat în Belgia, în vederea cercetării sale de autorităţile judiciare de aici.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți