14.1 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un elev din Osica de Sus, autor de carte

- Advertisement -

Un elev de liceu din Osica de Sus a scris o carte, iar pentru a-și arăta aprecierea față de acest talentat fiu al satului, autoritățile au organizat o lansare a primului său volum. Marius Sebastian Dumitrașcu a adunat în paginile cărții sentimentele și trăirile sale față de eroii locali căzuți pe câmpurile de luptă în timpul celor două războaie mondiale.

„Sângele iubirii” se numește cartea tânărului începător în arta scrisului. Volumul a fost lansat la Căminul Cultural din Osica de Sus, iar cei prezenți l-au felicitat pentru talentul, curajul și perseverența sa. Au fost alături de el familia, prietenii, membri ai Asociației culturale „Promemoria” și ai Clubului local „Picături de iubire pentru localitatea mea”, dar și primarul comunei, Gheorghe Manicea.

„Și astfel îmi văd împlinit unul dintre marile idealuri ale copilăriei mele, prima mea carte. Chiar dacă nu are o întindere considerabilă, această lucrare adună laolaltă toate sentimentele și trăirile mele dintotdeauna, experiențele, și, mai ales, oamenii care mi-au marcat viața”, a declarat autorul la lansarea cărții.

„Sângele iubirii” este o poveste cu personaje reale, oameni dragi din familia tânărului autor, față de care acesta își arată respectul, dragostea și prețuirea.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți