14.1 C
Slatina
duminică,19 mai,2024

Ultimele Articole

Poliţiştii argeşeni au descins în Olt

- Advertisement -

Şase descinderi domiciliare au avut loc marţi în judeţele Argeş, Olt şi Ilfov, la locuinţe unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. O singură percheziţie din cele şase a fost desfăşurată în judeţ.   

Pe lângă cea din Olt, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice şi mascaţii de la Serviciul Acțiuni Speciale Argeș, au mai descins la patru adrese din judeţul Argeş şi o altă adresă din Ilfov.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2019 – 2020, cei în cauză ar fi utilizat, fără drept, datele de identificare ale unor societăți comerciale ori şi-ar fi atribuit identități false, inducând în eroare mai multe persoane vătămate, încasând numerar ori prin cont bancar, sume de bani reprezentând avansuri pentru servicii de transport ori vânzarea unor bunuri, pe care nu le-au prestat. Valoarea prejudiciului este estimată la aproximativ 30.000 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Cinci persoane, printre care şi una din Olt, au fost aduse la sediul Poliţiei, iar după administrarea probatoriului un bărbat de 30 de ani, din Piteşti, a fost reţinut pentru 24 de ore. Miercuri, piteşteanul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți