15.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tineri din Corabia, răniţi grav într-un accident produs la ieşire din Gârcov

- Advertisement -

Doi tineri de 23 şi 26 de ani, ambii din oraşul Corabia, au ajuns la spital, după ce, duminică noaptea, au fost implicaţi într-un grav accident de circulaţie produs pe Drumul Naţional 54, în afara comunei Gârcov.

Corăbienii se aflau într-un autoturism care a părăsit partea carosabilă şi a ajuns pe câmp, răsturnându-se şi oprindu-se pe plafon, spun poliţiştii.

„În urma cercetărilor efectuate la locul accidentului, s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani, din Corabia, în timp ce conducea un autoturism, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe câmp. Atât şoferul, cât şi pasagerul din maşină, în vârstă de 23 de ani, tot din Corabia, au fost rănit şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Paramedicii SMURD Vişina şi cadrele medicale de pe două echipaje ale Serviciului Judeţean de Urgenţă Slatina au intervenit la faţa locului, pentru a acorda primul ajutor victimelor, care au ajuns la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru investigaţii amănunţite. În urma acestora, tânărul de 26 de ani a rămas sub supraveghere medicală pe Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Slatina, în timp ce pasagerul a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni” din Bucureşti.

Din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto, care potrivit oamenilor legii emana halenă alcoolică, nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, însă la spital i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii rutieri au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți