14.1 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Dezinfecție în toate parcurile și părculețele de cartier din Slatina

- Advertisement -

O amplă acțiune de dezinfecție a avut loc, marți dimineață, în parcuri, piațete și alte spații publice din Slatina. Primăria a dispus igienizarea acestor spații folosite în special de vârstnici și de familiile cu copii, pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Substanțele folosite sunt aceleași ca și în cazul locurilor de joacă și sunt sigure pentru populație.

Echipele de dezinfecție și-au început activitatea dimineața devreme, în jurul orei 06:00, iar locurile vizate au fost cele în care oamenii stăteau de obicei să se odihnească sau să se relaxeze. Este vorba despre parcuri, dar și piațete și părculețe de cartier, acolo unde sunt amplasate bănci.

Au urmat piațeta din zona statuii lui Alexandru Ioan Cuza, părculețul din apropiere de BCR, dar și Parcul Tineretului, una dintre cele mai frecventate zone, înainte de apariția pericolului de îmbolnăvire cu coronavirus. Aici, s-au igienizat aleile, pista pentru alergare de la un capăt la altul, băncile, dar și locurile de joacă. Acțiunea a continuat până după ora 09:00, cu expo-parcul, Parcul Eugen Ionescu, Parcul Pitești și piațeta de la Casa Tineretului, dar și în părculețele din cartiere. Primarul Slatinei, Emil Moț, le transmite oamenilor că substanța folosită este sigură pentru populație.

Acțiunile de dezinfecție continuă și marți seară, în Slatina, cu igienizarea străzilor.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți