15.2 C
Slatina
vineri,20 septembrie,2024

Ultimele Articole

CONVOCATOR

- Advertisement -

Consiliul de Administraţie al Societatii AGROMEC BUCINISU SA, cu sediul social in COMUNA BUCINISU, Olt, cod unic de inregistrare 1523563, avand numar de ordine in Registrul Comertului J28/388/1991 prin Presedintele Consiliului de Administratie dna. STĂNESCU CAMELIA-LUDMILA
convoaca la sediul societatii, pentru data de 02.06.2020 orele 9:00, Adunarea Generala Extraordinara, pentru discutarea si aprobarea urmatoarelor puncte ce alcatuiesc ordinea de zi:

  1. Deschiderea de conturi curente (in lei si valuta) la Libra Internet Bank S.A;
  2. Contractarea unuia sau mai multor credite bancare de la Libra Internet Bank SA si garantarea acestui/acestor credit/e cu bunuri aflate in patrimoniul societatii, precum si cu alte tipuri de garantii;
  3. Imputernicirea persoanei – administrator al societatii, care sa reprezinte societatea pentru indeplinirea formalitatilor necesare la deschiderea de conturi, contractarea creditului si constituirea garantiilor, precum si stabilirea limitelor de competenta ale acestei persoane.

Sunt convocati sa participe la adunare toti actionarii Societatii Agromec Bucinisu SA, care au aceasta calitate la data de 29.05.2020.

În cazul în care cvorumul necesar nu se va întruni la data menţionată, Adunarea generală a actionarilor se va ţine la data de 05.06.2020, la aceeaşi ora şi în acelaşi loc, cu aceeaşi ordine de zi.
Documentele şi materialele informative referitoare la problemele incluse pe ordinea de zi a adunării pot fi obţinute de la sediul societăţii.
Actionarii pot participa la adunare personal sau prin reprezentanti, in baza unei procuri speciale, conform dispozitiilor legale. Procura speciala se depune la sediul societatii conform prevederilor legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți