2.2 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Tamponare în lanț pe o stradă din Slatina

- Advertisement -

Eveniment rutier, joi după-amiază, în apropierea trecerii de pietoni din zona Casei de Cultură a Tineretului Slatina. Din fericire, în urma unei tamponări în lanț produsă pe strada Ecaterina Teodoroiu, în care au fost implicate trei mașini, nu s-au soldat victime și doar pagube materiale.

Vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 20 de ani, din comuna Curtișoara, care, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de mașina din fața sa.

„În cursul acestei zile (joi n.r.), în jurul orei 13:00, un tânăr de 20 de ani, din comuna Curtișoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina, nu ar fi păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul din fața sa intrând în coliziune față-spate cu acesta. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, al treilea, care se afla oprit pentru a acorda prioritate pietonilor. În urma evenimentului, nu au rezultat victime omenești și doar pagube materiale”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

După finalizarea cercetărilor, polițiștii rutieri l-au amendat pe șoferul din Curtișoara cu 580 de lei și trei puncte de penalizare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți