1.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Tentativă de omor la Rotunda. Un bărbat, lovit cu cuțitul în zona gâtului de un recidivist

- Advertisement -

Un bărbat de 40 de ani, din comuna Rotunda, a fost reținut luni dimineață, pentru 24 de ore, după ce duminică seara, în urma unui conflict spontan, a lovit cu cuțitul în zona gâtului un alt bărbat de 54 de ani, din aceeași localitate. Agresorul, acuzat de săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor calificat, este recidivist, în urmă cu 17 ani fiind condamnat pentru omor.

Scandalul dintre cei doi a izbucnit în fața unui magazin din localitate, victima fiind cea de la care a început totul.

„În fapt, s-a reţinut că la data de 19 iulie, în jurul orei 20.00, în timp ce se aflau în faţa magazinului din comuna Rotunda, pe fondul unui conflict spontan, iniţiat de persoana vătămată (un bărbat în vârstă de 54 de ani din aceeaşi localitate), inculpatul i-a aplicat acesteia o lovitură cu cuţinut în zona gâtului, provocându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 16 – 18 zile de îngrijiri medicale şi care nu i-au pus în primejdie viaţa. Pentru încadrarea juridică în infracţiunea de tentativă la omor calificat, s-a avut în vedere zona vitală vizată de inculpat, respectiv zona gâtului în apropierea venei jugulare şi obiectul vulnerant folosit, respectiv un cuţit”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

De asemenea, procurorii olteni au avut în vedere faptul că inculpatul a fost condamnat anterior, în anul 2003, pentru omor.

Agresorul urmează a fi prezentat în cursul zilei de luni în fața magistraților Tribunalului Olt, cu propunerea arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cătălin FIRCOIU  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți