16.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Angajați ai spitalelor din Slatina și Caracal, confirmați cu infecția COVID-19

- Advertisement -

Crește numărul salariaților de la unitățile medicale din Olt, care sunt infectați cu SARS-CoV-2. În ultima zi, au fost confirmați cu virusul doi salariați de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, dar și doi angajați ai Spitalului Municipal Caracal, unitatea sanitară suport COVID-19 din județ.

Este vorba de trei asistenți medicală și un îngrijitor la cele două spitale, iar restul de nouă cazuri Coronavirus, din cele 13 raportate de Grupul de Comunicare Strategică în ultimele 24 de ore, au fost cu transmitere comunicare, anunță specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică Olt.

Iar din totalul de 1.850 persoane cu infecția cu virusul SARS-CoV-2, înregistrate în judeţ de la începutul pandemiei, 89 sunt internate încă în spitalele din județ, 12 fiind pe Secţiile Anestezie şi Terapie Intensivă Slatina şi Caracal.

Mai avem 1.720 de olteni externaţi, aproape 970 dintre ei fiind vindecați, puțin peste 500 care s-au externat la cerere și 245 care au refuzat internarea și au intrat în izolare la domiciliu.

Potrivit statisticilor specialiștilor în sănătate publică, în Olt sunt şi 9.895 de persoane care s-au testat pentru depistarea infecției COVID-19.

Din nefericire, boala a făcut și 58 de victime de la începutul pandemiei, toate aceste persoane având însă și alte comorbidități.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți