17.3 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

DSP Olt, control după incendiul izbucnit la Secția Psihiatrie a Spitalului Slatina

- Advertisement -

S-a declanșat un control la nivelul Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, după incendiul izbucnit în izolatorul de la parterul clădirii de pe strada Trandafirilor, acesta fiind efectuat de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt.

Scopul controlului DSP este acela de a identifica posibile disfuncționalități din punct de vedere igienico-sanitar și de organizare a activității, care puteau duce la izbucnirea focului.

„În urma incendiului declanțat la parterul  Secției de Psihiatrie din cadrul SJU Slatina, aripa de vest, Direcția de Sănătate Publică Olt a inițiat o acțiune de control, imediat la producerea evenimentului, acțiune care va continua în zilele următoare cu scopul identificării unor disfunctionalități  din punct de vedere igienico-sanitar și de organizare a activității, care ar fi putut concura la izbucnirea incendiului”, se arată într-un comunicat remis de DSP.

Potrivit sursei citate, echipa de control a DSP are accesul interzis în incinta Secției Psihiatrie, echipe de specialiști de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt și Inspectoratul de Poliție Județean Olt efectuând încă cercetări la fața locului.

„La data prezentă, accesul în incintă este interzis echipei de control a DSP Olt, echipele de cercetare ISU și Politie fiind în investigare și evaluare. Pentru completarea acțiunilor de control DSP Olt a solicitat SJU Slatina accesul la o serie de documente medicale, care să vină în sprijinul facilitării stabilirii unor concluzii obiective și pertinente, în limitele de competență a DSP”, se mai precizează în comunicat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți