14.1 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

O slătineancă cu probleme psihice, salvată de pompieri. Aceasta era în afara balconului de la apartamentului în care stătea

- Advertisement -

O femeie de 83 de ani, din municipiul Slatina, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina după ce miercuri după-amiază ar fi sărit de la etajul unu al blocului de pe strada Cornișei, în care locuia. Aceasta se afla în afara balconului de la apartamentul său, pe acoperișul balconului de la locuința aflată la parter, și a fost salvată de pompieri.

Bătrâna, cunoscută cu afecțiuni psihice, a fost convinsă de paramedicii SMURD să intre înapoi în apartament.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit în municipiul Slatina, strada Cornișei, pentru salvarea unei persoane aflate în afara balconului, la etajul unu. Echipajul SMURD, ajuns primul la locul evenimentului, a găsit femeia pe copertina balconului de la parter și a reușit să o aducă pe aceasta în locuință. Femeia, cunoscută cu afecțiuni psihice, a fost transportată la UPU Slatina”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți