17.3 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident rutier la ieșire din Balș spre Pădurea Saru. Cinci vehicule implicate

- Advertisement -

Accident de circulație, miercuri dimineață, în jurul orei 09:00, pe Drumul Național 65 – European 574, la ieșirea din orașul Balș spre Pădurea Saru. În urma coliziunii dintre cele cinci vehicule implicate în eveninent, traficul în zonă a fost complet blocat.

„Un accident rutier s-a produs in urma cu cateva minute pe DN 65 – E 574, în care sunt implicate patru autocamioane și un autoturism, la ieșirea din Balș spre Pădurea Saru. În acest moment traficul este complet blocat”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursă foto: Amator

Mai multe echipaje de salvatori au ajuns la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimelor soldate în urma impactului violent dintre vehicule, din primele date fiind vorba de trei persoane care ar fi rănite ușor.

„Accident rutier pe DN 65 – E 574, în apropiere de orașul Balș, implicate patru autocamioane și un autoturism. În acestea se aflau șase persoane, toate au fost găsite conștiente și cooperante. Din primele informații trei victime sunt transportate către UPU Slatina, iar trei persoane nu prezintă urme vizibile de traumă și refuză transportul la spital. La locul evenimentului acționează pompieri de la Detașamentul Slatina și Garda Balș, cu două autospeciale complexe pentru intervenție și descarcerare, două echipaje SMURD și două autospeciale pentru descarcerare. De asemenea, la locul evenimentului se află și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță”, spune Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

În urma evenimentului, polițiștii rutieri au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care acesta s-a produs.

„Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt au constatat faptul că în eveniment au fost implicate patru ansambluri de vehicule și un autoturism, toate circulând în același sens de deplasare, Slatina spre Balș. Patru dintre conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, celui de-al cincilea fiindu-i recoltate mostre biologice, fiind în imposibilitatea de a fi testat. În urma evenimentului, trei persoane, doi șoferi de ansambluri de vehicule și pasagerul din autoturism, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul”, a adăugat reprezentantul IPJ.

Traficul a revenit la normal pe ambele sensuri de mers undeva în jurul orei 15:00 a după-amiezii de miercuri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți