17.3 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trafic rutier blocat pe DN 64, după ce un TIR s-a răsturnat la Găneasa

- Advertisement -

UPDATE: În jurul orei 10:00 a dimineții de marți, traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri de mers ale DN 64, în zona comunei Găneasa.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident rutier s-a produs, luni noaptea, în jurul orei 02:00, din cauza unui TIR răsturnat pe carosabil în dreptul comunei Găneasa, circulația rutieră pe Drumul Național 64 fiind complet blocată. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului și ca primă măsură i-au diraj pe ceilalți participanți la trafic pe o rută ocolitoare.

Șoferul TIR-ului, de origine turcă, a fost rănit în urma accidentului și a doat transportat la Spitalul Slatina.

„În urma accidentului, un ansamblu de vehicule s-a rasturnat pe carosabil, traficul fiind blocat total. Conducătorul auto, un cetățean turc, a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice la momentul producerii evenimentului rutier”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

Marți dimineața, în jurul orei 07:00, mai multe echipaje de poliție erau prezente pe DN 64, la Găneasa, acționându-se pentru repunerea pe roti a ansamblului de vehicule, traficul rutier pe ruta Găneasa către Drăgășani fiind deviat pe DN 65 Găneasa – Slătioara – DJ 677 Slătioara – Pleșoiu intersecție cu DN 64.

Conducătorul auto a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD

Și pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit la accidentul în urma căruia s-a răsturnat un TIR, încărcat cu mobilă, iar conducătorul auto turc a fost rănit.

„Șoferul a fost găsit conștient, în afara vehiculului și a fost preluat de echipajul SMURD. Pacientul, în vârstă de 40 de ani, a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Slatina, cu traumatism cranio-facial, traumatism toracic și traumatism la membrul inferior drept. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a situațiilor de urgență, până la repunerea pe roți a autocamionului”, a spus ALin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți