15.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

O mamă din Slatina a anunțat dispariția fetei la Poliție. Oamenii legii o caută

- Advertisement -

UPDATE: Ulterior, tânăra, în noaptea de 24 spre 25 decembrie, a fost identificată de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov – Poliția orașului Popești-Leordeni, în timp ce se afla într-o benzinărie de pe raza localității. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din județul Olt caută o tânără din municipiul Slatina, în vârstă de 36 de ani, care în seara zilei de joi a plecat voluntar de acasă și până acum nu s-a întors.

Mama femeii este cea care, după două ore, i-a alertat pe polițiști, anunțând dispariția acesteia.

„În seara zilei de 23 decembrie, la ora 21:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, de o femeie din localitate, cu privire la faptul că, în urmă cu două ore, fiica acesteia, Alina Ionela Lăpădatu de 36 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul comun şi nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele tinerei sunt: înălţime aproximativ 1,60 metri, greutate aproximativ 90 de kilograme, constituție supraponderală, păr blond, drept, lung până la nivelul umerilor, ochi căprui și purta ochelari de vedere. La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de trening și geacă din fâș de culoare neagră.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea slătinencei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți