16.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

VIDEO. Incendiu puternic în comuna Movileni. Mai multe anexe gospodărești și un tractor, cuprinse de flăcări

- Advertisement -

Un incendiu devastator a izbucnit, miercuri după-amiaza, în satul Bacea al comunei Movileni, mai multe anexe gospodărești și un tractor fiind cuprinse de flăcări.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, la fața locului s-au deplasat pentru a stinge incendiul pompierii din cadrul Detașamentului Slatina și Stației Scornicești, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, dar și pompieri din cadrul Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Movileni, cu o autospecială de stingere și o cisternă.

În jurul orei 13:00 a zilei de miercuri, salvatorii reușiseră localizarea incendiului, însă intervenția era în plină desfășurare pentru a stinge toate focarele.

O persoană a suferit un atac de panică și a fost asistată de paramedicii de pe echipajul SMURD la locul evenimentului, iar ulterior a refuzat transportul la spital pentru investigații medicale amănunțite.

În urma incendiului, care a fost lichidat de pompieri după aproximativ două ore, au ars anexe gospodărești pe o suprafață de 70 de metri pătrați, cauza probabilă a izbucnirii acestuia fiind un cablu electric defect.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți