15.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident rutier soldat cu pagube materiale, la Brebeni

- Advertisement -

O coliziune violentă între două mașini a avut loc sâmbătă, 25 martie, în jurul orei 17:30, pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni. Un autoturism, condus de un vrâncean, a lovit un vehicul care era parcat regulamentar în afara drumului, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiștii Secției 4 de Poliție Rurală Coteana.

Din fericire, în urma accidentului nu au fost victime și doar s-au înregistrat pagibe materiale.

„Polițiștii au constatat, din primele verificări, că un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Adjud, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, în localitatea Brebeni, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla parcat regulamentar, în afara părții carosabile. În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanții Poliției Olt.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului rutier, fiind eliberate autorizații de reparație pentru autoturismele implicate în acesta. De asemenea, șoferul de 23 de ani a fost amendat cu 870 de lei.

sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți